Afdelingen

TAA heeft 24 afdelingen door heel Nederland. De besturen van de afdelingen bestaan uitsluitend uit vrijwilligers. Drie afdelingen hebben een winkel met vaste openingstijden.

Op het overzicht van alle afdelingen ziet u welke afdeling bij u in de buurt actief is, en kunt u via e-mail contact opnemen met een afdeling. Ook kunt u doorklikken naar de eigen webpagina van de afdeling.

De afdelingen organiseren jaarlijks verkoopdagen waarop een mooie en eigentijds assortiment TAA-artikelen te koop is. Het assortiment varieert van kinderkleding en speelgoed tot accessoires voor huis en tuin en artikelen voor sporten als golf en bridge.

Iedere afdeling bepaalt zelf het assortiment. TAA-artikelen worden in opdracht gemaakt door handwerksters. Zij ontvangen hiervoor een vergoeding. De afdelingen verkopen de artikelen voor eigen rekening en risico.

Leden van een afdeling ontvangen uitnodigingen voor de verkoopdagen en worden op de hoogte gehouden van de activiteiten die door het afdelingsbestuur worden georganiseerd.