Lid worden van TAA

TAA zou graag nog veel meer vrouwen financieel willen steunen. De inkomsten uit contributies zijn daarom van groot belang. Alleen op die manier zijn wij in staat om nog meer vrouwen op weg te helpen naar een onafhankelijke toekomst. De fondsen die de financiële steun verlenen, worden onder meer gevoed door een groot deel van de jaarlijkse contributiegelden van de leden, daarnaast door giften en legaten.

Wilt u ook lid worden van TAA?

Op het aanmeldingsformulier kunt u uw keuze voor een afdeling kenbaar maken. Als lid van een afdeling bent u automatisch ook lid van de landelijke vereniging. Uw afdeling int de contributie en verzendt de nota hiervoor. Ook houdt uw afdeling u op de hoogte van de activiteiten in de regio en zorgt dat u de uitnodigingen voor de verkopen ontvangt. Jaarlijks ontvangt u van het landelijke secretariaat het Jaarbericht met daarin het jaarverslag en vele wetenswaardigheden over TAA. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief, zodat u ook van alle landelijke activiteiten op de hoogte blijft.

De contributie bedraagt ten minste € 15,00 per jaar. Iedere extra bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. Hebt u een vraag over uw lidmaatschap, stuur dan een e-mail naar de TAA-afdeling waar u lid bent of aan de ledenadministratie (leden@tesselschade.nl) onder vermelding van uw naam en adresgegevens en telefoonnummer. Uw afdeling neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht!

Word donateur

De donaties komen ten goede aan het Tesselschade Studiefonds. Met uw donatie steunen wij vrouwen in de kosten voor een opleiding om economische zelfstandig te kunnen zijn. 

Tesselschade Studiefonds.