Handwerken

Wie een keer bij Tesselschade heeft gekocht, weet het: hier ligt het authentieke handwerk, in een moderne vorm. Het assortiment Tesselschade -artikelen wordt door iedere afdeling zelf samengesteld en door handwerksters van Tesselschade gemaakt.

Een kleine greep uit het assortiment: geborduurde tafelkleden en theemutsen, bridgekleden, kinderkleding (o.a. smockjurkjes), baby- en kleutercadeautjes, accessoires voor huis en tuin, accessoires voor sporten zoals golf en bridge, cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst.

De artikelen worden verkocht via onze winkels en tijdens de verkoopdagen van de TAA-afdelingen.

Wilt handwerkster worden? Vul dan het hiervoor bestemde formulier op deze pagina in.

Handwerksters afdeling Zwolle

De afdeling Zwolle zoekt naaisters. Wanneer u van naaien houdt en ook wel artikelen voor TAA zou willen maken (of als u mensen kent die dit willen), wilt u dan contact met ons opnemen?
Wij hebben een tekort aan naaisters voor het maken van artikelen zoals schorten, houtzakken en artikelen voor kinderen.
Ook als u over de vaardigheid beschikt voor TAA een geheel nieuw product te maken, komen wij graag met u in contact. U kunt dit doen via zwolle@tesselschade-arbeidadelt.nl
De materialen worden door TAA bekostigd, u krijgt een (geringe) vergoeding voor het werk, de winst gaat volledig naar de goede doelen van TAA.

Aanmelden handwerkster

Maakt u originele artikelen van hoge kwaliteit?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht!