Tesselschade-Arbeid Adelt komt op voor vrouwen

TAA biedt kansen voor vrouwen om economisch zelfstandig te worden.

Tesselschade-Arbeid Adelt of kortweg TAA werd in 1871 opgericht als eerste Nederlandse vrouwenvereniging en is nog steeds springlevend.

TAA vindt het belangrijk dat vrouwen economisch zelfstandig zijn. Daarom biedt TAA ondersteuning aan vrouwen die een opleiding of studie willen volgen, maar daarvoor zelf niet de financiële middelen hebben. Bij het Betsy Perk Opleidingsfonds vindt u alle informatie hierover.

TAA is een landelijke vereniging van vrouwen voor vrouwen en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Ook u kunt meehelpen door lid van TAA te worden of door te doneren.

 

131 vrouwen

hebben wij in 2017 kunnen ondersteunen!

Code Goed Bestuur

Belangrijk

Het bestuur van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt verklaart te voldoen aan de FIN-Normen Goed Bestuur en heeft daartoe de jaarlijkse Verklaring Naleving FIN-Normen Goed Bestuur ingediend, die periodiek getoetst wordt (meest recent in 2018).”

Supporter worden?

Inmiddels gingen
0000127
donateurs u voor!
Felicia

"Zij heeft de opleiding HBO Biologisch en Medisch Laboratoriumonderzoek afgerond dankzij de steun van het BPO."

Felicia (25 jaar)

Lizzie

"Een stap naar een nieuwe toekomst die me dichter bij mezelf brengt. Eentje waarbij ik dingen mag creëren…."

Lizzie (38 jaar) | Rotterdam

Mariam

"Dat ik mijzelf inmiddels kan voorstellen als afgestudeerd arts is een droom die werkelijkheid is geworden."

Mariam (29 jaar)

Word lid

De inkomsten uit contributies zijn van groot belang. De contributie bedraagt ten minste € 15,00 per jaar. Iedere extra bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld.

Word donateur

De donaties komen ten goede aan het Betsy Perk-Opleidingsfonds. Met uw donatie steunen wij vrouwen in de kosten voor een opleiding om economische zelfstandig te kunnen zijn. 

Nieuws

  • Tesselschade-Arbeid Adelt anno 2017: springlevende vereniging uit 19e eeuw

    Tesselschade-Arbeid Adelt anno 2017: springlevende vereniging uit 19e eeuw

    Geïnspireerd door de  expositie in Museum Alkmaar over bodemvondsten onder het huis van Maria Tesselschade schreef Françoise Ledeboer het volgende artikel voor Museumkijker.
    Lees hier het artikel.

Tesselschade in LifestyleXperience Plus

Tesselschade-Arbeid Adelt voorzitter Mieke van Leeuwen vertelt over de doelstelling van de Vereniging in een interview van RTL LifestyleXperience Plus. Lisanne Henneveld geeft informatie over het Betsy Perk Opleidingsfonds.