Polina

"Al drie jaar ondersteunt de afdeling Rotterdam Polina, graag vertelt zij over haar ervaringen met het Tesselschade Studiefonds."

Door de steun van het Tesselschade Studiefonds brak voor mij de zon door een heel donker wolkendek. In 2015 ben ik begonnen aan de HBO studie International Business and Languages, helaas was het te hoge instellingscollegegeld een grote belemmering.

Ook mijn persoonlijke omstandigheden maakten het mij bijna onmogelijk om de studie te beginnen, doch Tesselschade Studiefonds ontving mij met open armen en zij hadden meteen een plan van aanpak. Zij stimuleerden mij persoonlijk en financieel in alle opzichten. Zowel het eerste jaar als tot op heden, zijn ze zeer begripvol en een grote stimulans geweest om mijn studie te volbrengen.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de Bachelor- reis kan bereiken met Betsy Perk aan mijn zijde. Niet alleen ben ik enorm dankbaar voor de financiële steun maar ook door hun persoonlijke benadering, het medeleven met mijn (familie) situatie maar ook het meedenken. Zij hebben zelfs meer gedaan dan ik had mogen hopen

Polina